Hansin ravintolat tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä, joissa yhdistyvät herkullinen ruoka, ensiluokkainen palvelu ja hienostunut miljöö. Jokainen vierailu luo lämpimän ja viihtyisän tunnelman, joka tekee illasta unohtumattoman.
Description
Description

Bistro Bardot

Bardot, ystävien kesken BB, on rento bistro-brasserie Helsingin sydämessä, osoitteessa Kluuvikatu 1. Esikuvansa mukaisesti Bardot on moniulotteinen. Bardot on yhtä lailla kupliva ja luonteikas, moderni ja perinteistä ranskalaista ruokakulttuuria syleilevä. Bardotin listalle on koottu rakastetut bistroklassikot ja vaihtuvat sesonkien mukaiset herkut. Ravintolan kauniit ja taianomaiset salit huokuvat ranskalaista ’je ne sais quoi’ -tunnelmaa ja Bardotissa onkin helppo irrottautua ajasta ja paikasta.

Ravintolan kyljessä on pieni sametein verhoiltu ja kristallein kruunattu baari, jossa voi hengähtää lasillisen ääressä. Lokakuussa 2020 avattu ravintola on lunastanut paikkansa helsinkiläisten sydämissä ja löytänyt jo oman uskollisen vakioasiakaskuntansa.

Kluuvikatu 1, Helsinki

tel: 050 5422099
hello@bardot.fi
www.bardot.fi
Lahjakortit
Pöytävaraukset

Description
Description

Gina

Gina – The Italian Bistro on ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä italialaisia herkkuja modernilla tvistillä.

Ravintolan nimeen on lisätty pilke silmäkulmassa ranskalaiseen keittiöön viittaava ’Bistro’. Sen tarkoituksena on kertoa ravintolan mielenmaisemasta ja siitä, että Ginan keittiössä häärivät italialaiseen ruokaan ihastuneet ranskalaisen koulukunnan kokit. Jos siis olet todellinen italofiili, uskomme, että Ginan herkkujen äärellä et pety. Meno keittiössä on savuisen sakeaa, ruoka maittavaa, juomat kylmiä ja ravintolan tunnelma iloluonteista.

Liikeidea nojautuu hyvään ruokaan ja erinomaiseen palveluun, tyylikkääseen baariin ja ajattomaan lämpimään sisutukseen sekä loistavaan tunnelmaan.

Korkeavuorenkatu 34, Helsinki

tel: 010 582 3551
ciao@bistrogina.fi
www.bistrogina.fi
Lahjakortit

Pöytävaraukset

Description
Description

The Rook

Tavoitteenamme on luoda Bistro Pub The Rookista kulinaristinen mestariteoksemme. Paikka, jossa perinteinen brittiläinen pubiruoka yhdistyy ranskalaisen keittiön ja bistroruoan hienostuneempiin vivahteisiin, tarjoten harkittuja makupareja laadukkaiden viinien kera.

Tarjoilemme meren herkkuja, metsän antimia, riistaa ja sesongin makuja. Unohtamatta ensiluokkaisia lihoja ja tuoreita kasviksia. Voit siis löytää menultamme tuoreita ja rapeiksi paistettuja ostereita, skottilaisia munia sinappikastikkeessa, hummerileipiä, katkarapucocktailin Mary Rose -kastikkeella, peurapiirasta grillatun luuytimen kera sekä liekitettyjä munuaisia Yorkshire-vanukkaan kanssa. Jälkiruoaksi saatat valita vadelmatrifleä tai Bailey’s semifreddoa. Annosten valmistustavoissa nojaamme juuriimme ranskalaisessa keittiössä.

The Rookin eleganteissa ja tunnelmallisissa saleissa sekä intiimissä salahuoneessa ajan ja paikan taju katoaa. Lasillisen tai illallisen äärellä voit matkata aurinkoiseen Etelä-ranskaan tai Skotlannin sumuisille nummille, minne mielesi milloinkin kaipaa.

Baarimme tarjoilee mittavan olutvalikoiman lisäksi virkistäviä cocktaileja, tai voit piipahtaa vain lasilliselle viiniä – niitä listaltamme löytyy runsain mitoin.

Yrjönkatu 2, Helsinki

tel: 010 582 3552
hello@therook.fi
www.therook.fi
Lahjakortit
Pöytävaraukset

Description
Description

Bouchon Carême

Ravintolan liikeidea nojautuu hyvään ruokaan ja erinomaiseen palveluun, tyylikkääseen baariin ja ajattomaan ja lämpimään tunnelmaan. Ravintola tarjoilee liha, kala ja kasvisruokia reteästi valmistettuna pääpainonaan mahtava hiiligrilli.

Lyonilaiseen keittiöön nojaava menu takaa sen, että ruokalajit ovat täyteläisiä, runsaita ja äärimmäisen herkullisia. Erityispiirteenä mainittakoon mm sisäelimet ja jopa harvemmin ravintoloissa tarjottavat halvemmat ruhonosat, joita tullaan käyttämään ennakkoluulottomasti.

Toki listalta löytyy myös kalaa ja äyriäisiäkin parhaissa muodoissaan kasvisruokia unohtamatta. Tärkeintä siis paikassa on hyvä fiilis, näyttävä sisustus, maltillinen hintataso, hyvä juomavalikoima ja lämmin asiantunteva palvelu.

Aleksanterinkatu 13, Helsinki

salut@bouchoncareme.fi
tel +358 10 582 3554
www.bouchoncareme.fi
Pöytävaraukset