Hansin ravintolat tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä, joissa yhdistyvät herkullinen ruoka, ensiluokkainen palvelu ja hienostunut miljöö. Jokainen vierailu luo lämpimän ja viihtyisän tunnelman, joka tekee illasta unohtumattoman.
Description
Description

Bistro Bardot

Bardot, ystävien kesken BB, on rento bistro-brasserie Helsingin sydämessä, osoitteessa Kluuvikatu 1. Esikuvansa mukaisesti Bardot on moniulotteinen. Bardot on yhtä lailla kupliva ja luonteikas, moderni ja perinteistä ranskalaista ruokakulttuuria syleilevä. Bardotin listalle on koottu rakastetut bistroklassikot ja vaihtuvat sesonkien mukaiset herkut. Ravintolan kauniit ja taianomaiset salit huokuvat ranskalaista ’je ne sais quoi’ -tunnelmaa ja Bardotissa onkin helppo irrottautua ajasta ja paikasta.

Ravintolan kyljessä on pieni sametein verhoiltu ja kristallein kruunattu baari, jossa voi hengähtää lasillisen ääressä. Lokakuussa 2020 avattu ravintola on lunastanut paikkansa helsinkiläisten sydämissä ja löytänyt jo oman uskollisen vakioasiakaskuntansa.

Kluuvikatu 1, Helsinki

tel: 050 5422099
hello@bardot.fi
www.bardot.fi
Lahjakortit
Pöytävaraukset

Description
Description

Gina

Gina – The Italian Bistro on ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä italialaisia herkkuja modernilla tvistillä.

Ravintolan nimeen on lisätty pilke silmäkulmassa ranskalaiseen keittiöön viittaava ’Bistro’. Sen tarkoituksena on kertoa ravintolan mielenmaisemasta ja siitä, että Ginan keittiössä häärivät italialaiseen ruokaan ihastuneet ranskalaisen koulukunnan kokit. Jos siis olet todellinen italofiili, uskomme, että Ginan herkkujen äärellä et pety. Meno keittiössä on savuisen sakeaa, ruoka maittavaa, juomat kylmiä ja ravintolan tunnelma iloluonteista.

Liikeidea nojautuu hyvään ruokaan ja erinomaiseen palveluun, tyylikkääseen baariin ja ajattomaan lämpimään sisutukseen sekä loistavaan tunnelmaan.

Korkeavuorenkatu 34, Helsinki

tel: 010 582 3551
ciao@bistrogina.fi
www.bistrogina.fi
Lahjakortit

Pöytävaraukset

Description
Description

Bouchon Carême

Bouchon Carêmen ytimessä ovat hyvä ruoka ja juoma sekä lämmin tunnelma ja erinomainen palvelu. Ravintola tarjoilee liha-, kala- ja kasvisruokia reteästi valmistettuna höydyntäen keittiön upeaa hiiligrilliä. Ravintolan tyylikäs baari tarjoaa paikan nauttia laajasta juomavalikoimasta – oluet, cocktailit, mocktailit sekä kattava viinilista täydentävät erinomaisesti ravintolan menua.

Lyonilaiseen keittiöön nojaava menu takaa sen, että ruokalajit ovat täyteläisiä, runsaita ja äärimmäisen herkullisia. Erityispiirteenä mainittakoon mm. sisäelimet ja jopa harvemmin ravintoloissa tarjottavat halvemmat ruhonosat, näitä tullaan käyttämään ennakkoluulottomasti. Toki listalta löytyy myös kalaa ja äyriäisiäkin parhaissa muodoissaan kasvisruokia unohtamatta.

Bouchon Carême on sisustukseltaan ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen, ravintolan suurista ikkunoista avautuva näkymä Helsingin keskustaan on poikkeuksellinen. Bouchon Carêmen hintataso on maltillinen, ruoka- ja juomavalikoima erinomainen ja palvelu lämpimän asiantuntevaa.

Toki listalta löytyy myös kalaa ja äyriäisiäkin parhaissa muodoissaan kasvisruokia unohtamatta. Tärkeintä siis paikassa on hyvä fiilis, näyttävä sisustus, maltillinen hintataso, hyvä juomavalikoima ja lämmin asiantunteva palvelu.

Aleksanterinkatu 13, Helsinki

salut@bouchoncareme.fi
tel +358 10 582 3554
www.bouchoncareme.fi
Pöytävaraukset
Lahjakortti

Description
Description

Brasserie Lionne

Brasserie Lionne yhdistää ajattoman eleganssin Pohjoisesplanadin eläväiseen energiaan. Unelmasta syntynyt ja Bistro Bardot’n, Ginan, The Rookin ja Bouchon Carêmen takana olevan loistavan tiimin muovaama Lionne tarjoaa modernin version klassisesta brasserie-kokemuksesta.

Aloitat päiväsi sitten rapealla croissantilla, nautit rauhallisesta lounaasta tai jaat tarinoita Croque Madamen ja viinilasin äärellä, Lionne on uusi jokapäiväinen pakopaikkasi, lämmin, tyylikäs ja kiistattoman herkullinen.

Pohjoisesplanadi 37, Helsinki

tel: 0105823555
bonjour@brasserielionne.fi
www.brasserielionne.fi/
Lahjakortit
Pöytävaraukset

Description
Description

The Rook

Tavoitteenamme oli luoda The Rookista kulinaristinen mestariteoksemme. Poimimme brittiläisestä keittiöstä sen parhaat palat ja yhdistimme ne ranskalaiseen keittiöön ja bistroruoan hienostuneempiin vivahteisiin. Näin syntyi harkittuja makupareja laadukkaiden viinien kera nautittavaksi.

The Rookissa tarjosimme meren herkkuja, metsän antimia, riistaa ja sesongin makuja – unohtamatta ensiluokkaisia lihoja ja tuoreita kasviksia. Menultamme saattoi löytää esimerkiksi tuoreita ja rapeiksi paistettuja ostereita, marinoituja, graavattuja ja haudutettuja kaloja ja äyriäisiä, kananmunaruokia, riistaa, kuten syksyisin sorsaa, peuraa ja riekkoa, hummeria eri muodoissaan sekä runsaasti kotimaisia sieniä, tryffeleitä ja maukkaita kasvisruokia. Tyylillemme uskollisesti tarjoilimme myös erilaisia jälkiruokia marjoista ja hedelmistä valmistettuna. Rookin erikoisuuksiin kuuluivat lisäksi erilaiset sisäelinruoat, kuten kateenkorva, munuaiset ja maksa.

Koska kaikki tiesivät englantilaisen keittiön kehnohkon maineen, totesimme jo alussa, että nojaamme keittiössämme ja tekniikoissamme vahvasti ranskalaiseen perinteeseen. Voinee siis sanoa, että oikeastaan The Rook oli ranskalainen korttelibistro brittikuorissa. Annosten valmistustavoissa pysyimme uskollisina juurillemme ranskalaisessa keittiössä.

The Rookin eleganteissa ja tunnelmallisissa saleissa sekä intiimissä salahuoneessa ajan ja paikan taju katosi. Lasillisen tai ruoan äärellä saattoi matkata aurinkoiseen Etelä-Ranskaan tai Skotlannin sumuisille nummille – minne mieli milloinkin kaipasi.

Baarimme tarjosi mittavan olutvalikoiman lisäksi virkistäviä cocktaileja, ja sinne saattoi piipahtaa myös vain lasilliselle viiniä – niitä listaltamme löytyi runsain mitoin.

The Rook sulki ovensa syyskuussa 2025.