FIN
ENG
Lue lisää ja varaa pöytä
Maestro Välimäen bistrotyyppisessä belgialaisravintolassa kohtaavat moderni kansainvälisyys ja historiallinen ympäristö. Ravintola sijaitsee Tammerkosken kupeessa, legendaarisessa Matkailutalossa. Samassa yhteydessä toimiva baari tarjoaa laajan valikoiman Manner-Euroopan suosikkioluita pikkupurtavien kera. Tervetuloa tyylikkääseen, mutta rentoon koko kaupungin keskeiseen olohuoneeseen!
AUGUST VON TRAPPE
Belgian Bistro & Bar, Tampere
Lue lisää ja varaa pöytä
Masu Asian Bistro on rento aasialaistyyppinen ravintola Tampereella. Masu tarjoaa moderneja, mutta rentoja aasialaisia makuja suomalaiseen suuhun sovitettuna. Sushista Som Tamiin, satay-kanasta härän sisäfileeseen, tartarista Nahm Jimiin, Tao tao -possusta ribseihin…menussa on varaa valita!
Masun erikoisuutena on Teppanyaki-tyylinen pöytä, joka voidaan varata 6–8 hengen seurueen illallispaikaksi, jossa kokki valmistaa annokset pöydässä. Masun rennon tyylikkäässä loungebaarissa voi nauttia cocktaileista tai vaikkapa japanilaisesta oluesta.
Masu Asian Bistro
pastabox.fi
Pasta Box perustettiin, koska halusin tarjota suomalaisille laadukasta, nopeaa ja edullista ruokaa, jota voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kuten nimikin jo kertoo, pastat tarjoillaan näppärissä bokseissa, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa työpaikalle tai piknikille.
Pasta Box
Ravintola Chez Dominique sulki ovensa toistaiseksi 5. lokakuuta 2013. Hans Välimäki omisti ravintolan ja toimi sen keittiömestarina. Ravintola, jonka vaikutteina olivat erityisesti skandinaavinen ja ranskalainen keittiö, toimi vuodesta 1998 alkaen Helsingissä osoitteessa Ludviginkatu 3–5 ja muutti vuonna 2006 viereiseen kortteliin osoitteeseen Rikhardinkatu 4.

Tinkimättömyys ja määrätietoisuus tekivät Chez Dominiquesta käytännössä Suomen ainoan kansainvälisesti merkittävän ravintolan. Ravintolalle myönnettiin yksi Michelin-tähti vuonna 2001 ja kaksi tähteä vuonna 2003, jotka se säilytti ravintolan sulkemiseen asti. Chez Dominique sijoittui 50 maailman parhaan ravintolan listalle kuusi kertaa peräkkäin vuosina 2006-2011, ainoana suomalaisravintolana.

Elokuussa 2013 julkaistussa tiedotteessa Välimäki kertoi ajatuksistaan päätöksen taustalla. "Olen viettänyt viimeiset 15 vuotta enemmän tai vähemmän Chez Dominiquen keittiössä ja saanut todellista lähituntumaa suomalaiseen gastronomiaan. Kehitys on ollut huimaa, ja kokit ovat Suomessa tällä hetkellä parempia kuin koskaan – kuten myös salin ammattilaiset. 15 vuotta vilahti nopeasti. Chez Dominiquessa on koettu useita huippuhetkiä: milloin erilaisten saavutusten kautta, milloin on juhlittu uusien tekniikoiden oppimista tai kilistelty vaikkapa vain loman alkamisen kunniaksi."

"Kivaa on ollut, parhaimmillaan superkivaa. Olen ylpeä Dominiquesta ja kaikesta siitä, mitä olen upean henkilökuntani kanssa saavuttanut, mutta nyt on aika tehdä muuta."
Chez Dominique 1998-2013