FIN
ENG

Hans Välimäki Catering

Suurin osa ihmisistä on jossain vaiheessa elämäänsä ollut tavalla tai toisella tekemisissä catering-yritysten kanssa.

Hans Välimäen catering on ison haasteen edessä. Meillä on kuitenkin idea! Kun bileet loppuvat, alkaa catering-yrityksen pelikenttä.

Yleensä on tapana järjestää ensin juhlat. Kuitenkin jossain vaiheessa, usein liian myöhään, joku isännistä tai emännistä havahtuu tosiasiaan, että kaikki muu on hanskassa, paitsi ruoka.

Me teemme asiat toisella tavalla. Ruoka on bileiden keskiössä heti ensimmäisestä palaverista lähtien. Ruoan ympärille järjestämme vielä juhlat toiveidenne mukaisesti. Meiltä saat siis tarvittaessa myös koko tapahtumatuotannon!

Hans Välimäen johdolla olemme olleet keittelemässä niin Ibizan rannoilla, Nizzan kukkatorilla kuin Koffin puistossa HIFKn jääkiekkojoukkueen kanssa – sekä nosturissa, autiolla saarella ja tietenkin erilaisissa ravintolamiljöissä. Myös junat ovat tulleet tutuiksi, kesäisistä rock- ja oopperajuhlista puhumattakaan.

Tilaa meiltä mittatilaustyönä tehty catering juhliinne. Lupaamme vastineeksi unohtumattomia elämyksiä – jotain sellaista, mitä ette ole ennen kokeneet!

Maria von Graevenitz-Välimäki
Puh. 040 500 1245
maria@hansvalimaki.fi